Velkommen inn

Ja da, vi skjønner at ikke hele verden finner det interessant hva vi holder på med, men har du lyst på en kikk, er du hjertelig velkommen. Prøis syns at denne bloggen tar kaka, at det liksom holder med utlevering nå, og unga har siden vår første reality hylt om at det ikke er nødvendig å fortelle alt, noe som i perioder kanskje er blitt gjort. Vel, unger, det beklages. Vi lover å kjøre ca streit linje, ingen intime «over the top dirty» detaljer, men noe zikkzakk kan det jo alltids bli: VELKOMMEN TIL SIRKUSET 🙂

e5

Prøis og meg på hippiefestival i USA. Sjekk tshirten til Prøis a 🙂

christingp.no

g’n står for Grilstad og p’n for Prøis

Prøis og jeg har fire utflytta gullunger, og har vært gift med hverandre siden forrige årtusen. At unga har flytta ut har gitt Prøis og meg en anderledes hverdag. Vi er hundeforeldre til omplasserte Timmy og Mary og bor i sjarmerende Svelvik, også kalt Norges nordligste sørlandsby. Prøis er aller mest mr fix, og så er han iblant trubadur og skuepiller. Jeg er aller mest forfatter, men jeg lager også musikk og er skuespiller!

01 hjemme.jpg

2008 – familien Prøis, den gang vi fremdeles bodde under samme tak. Nå bor Ola i Spania, Tuva og Aurora i Oslo og Veslemøy i Kristiansand. Hallois – Prøis – vi har gjort jobben vår og er fra nå av hjemme alene!

veslemøy utvekslingsstudent i oregon

Yngstemann Veslemøy og mamma Prøis

Og hvis du liker å se på TV så har du kanskje møtt oss før via NRK serien SOFA, eller kanskje du fulgte med på Den Store Reisen (første sesong), Endelig ferie (TVNorge) har vi også vært med på, samt Forbindelser som ble vist på TVNorge/FEM.

11050136_10153251751541093_3173935843920225302_n

Det ble Gullrute til SOFA, 1 sesong. Den store reisen i 2008 fikk flere Gullruter, og Forbindelser i 2011 var nominert, men vant dessverre ikke. Mamma Prøis og Tuva i finstasen på Gullruteløper i Bergen 🙂

Nå som unga har flytta ut kan jo Prøis og jeg gjøre nærmest hva vi vil. To ganger i året drar vi  til USA der Pål har bygd en veldig koselig hytte med så mye skrivero at det nesten ikke er til å tro. Hytta ligger i Arkansas. Det er en sånn stat som det ikke er så lett å plasserer av den enkle grunn at det er ikke stort som skjer der. Har du lyst til å lese om nybyggerlivet i Arkansas og opplevelsene der, finner du lenker på siden «USA».

2858153994

Sirkus Prøis – mor og far – hjemme alene.