Takk for nå!

Dag 11 EPOS-tokt Bruntveit

Selv om EPOS livet er fint, er det med lettelse at siste forestilling er over.  Jeg har hatt 24 program i løpet av 11 dager, og det er ikke til å unngå at en blir lei av seg sjæl. Sist jeg var på EPOS var jeg med i nesten en måned.

Bruntveit. Dagens stoppested.

Bruntveit. Dagens stoppested.

Akkurat nå skjønner jeg egentlig ikke hvordan jeg klarte å motivere meg fra dag til dag over så lang tid, for etter 11 dager denne gangen, skal det blir godt å komme hjem. Jeg tror det har litt å gjøre med mye som venter hjemme. Jeg har rett og slett ikke tid til å hekse rundt. Innøvelse av Svelvikspillet 2013 “Den Gode Hensigt” starter i morra, og deretter går det slag i slag, med Livets lenker –skriving frem mot deadline bok 25 i begynnelsen av mai (au, det var en ubehagelig tanke, for det nærmer seg faretruende fort), samt sommerens Piratforestillinger på Norsjø i juli.Det er godt at jeg ikke rekker å kjede meg noe særlig, for da hadde jeg vel satt i gang med enda mer.

Skipper Jakob står alltid i døra og tar imot lånerne som kommer ombord

Skipper Jakob står alltid i døra og tar imot lånerne som kommer ombord

 

 

Men tilbake til EPOS; vestlandets flytende bibliotek, med 5000 bøker om bord og 180 besøksstopp, to ganger i året, i tre fylker.

Bokbåtdrifta ble starta i 1959 i Hordaland, og i 1964 kom også Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Men 50 år feirer de i år (?). Antar det er et slags deal om å lande på midten.

Nå takker jeg for meg etter 11 flotte dager om bord, og ønsker mannskap, bibliotekarer og ny kultur lykke til på ferden videre. Har på følelsen at dere kan trenge noen vennlige tanker med på veien, grunnet meldt EKSTREMVÆR.

Alt stoppet opp på EPOS lørdag kl 10 da vi i desperajon lette etter P2 for å få med oss dokumentaren om EPOS.

Alt stoppet opp på EPOS lørdag kl 10 da vi i desperajon lette etter P2 for å få med oss dokumentaren om EPOS.

Flotte dager på EPOS er over. Takk for nå.

Flotte dager på EPOS er over. Takk for nå.

Annonser

Legg inn en kommentar