Spretter en vinflaske…

… fordi jeg har beslutta å drekke mer når anledningen byr seg, noe som er sørgelig sjeldent egentlig. I helgene blir det jo ikkeno drekking, for da er Prøis på spillejobbb og jeg sitter ikke aleine og super asså, det blir for depresivt. Og når det er uka,  jobber jeg like mye seint som tidlig, og siden klasking på tastaturet ikke er forenelig med så mye som en sup før skrivefeilene tidobles og alt blir bare rør, så holder jeg meg klokelig unna. Forfattere før pc’ens tid var noen drukkenbolter som presterte de vidundeligste tekster i røvin eller absinthrus. Iblant trur jeg at jeg er hippi, iblant drømmer jeg meg tilbake til bohemtiden, men i mitt virkelige liv holder jeg meg på matta og er sørgelig avholds fordi jeg ikke klarer å tenke en eneste kreativ tanke uten ledsagelse fra tasteslag. Ganske sørgelig egentlig.

Annonser

En kommentar om “Spretter en vinflaske…

Legg inn en kommentar