Sometimes you win, sometimes you lose …

Sola skinner og alt er fint!

Sola skinner og alt er fint!

Vi vinka farvel for denne gang til Louisianna, raste gjennom Missisippi og Alabama, og ropte HURRA da Florida ønska oss velkommen. Fire stater på en dag! Vel nå skal det sies at både Mississippi og Alabama tapte kampen om kystlinja, så det var fort gjort.

This is Amerika!

This is Amerika!

Målet for dagen var enkelt, trodde vi, å finne et sloffent nedstøva hotell, eller gjerne motell, på stranda og med bar/spisested i gåavstand. Jeg trenger en jobbedag til. Manus til Livets lenker 34 skal leveres på mandag, og mandag nærmer seg. Kremt! Derfor ville vi bruke tid på å finne et kult sted der vi kunne være i noen dager og jobbe litt, lese bok, dingle i strandbaren.

Prøis er serriøst opptatt av garn, not, båt.

Prøis er serriøst opptatt av garn, not, båt.

Og siden vi hadde «god tid», somla vi oss gjennom formiddagen med stans, blant annet ved en fiskehavn der Prøis ble så oppslukt i rekefiske med nett at han seriøst begynte å drømme om en reketråler. Jada kjære, sa jeg da. Skaff deg et fiskenett eller en tråler og sett i gang. «Jada kjære» er et nyttig triks. Det er bare å bruke det. Sjansen for at det skulle bli noe av, er en million til null, i min favør.

Plastikk og pastell. Er så fint atte :-/

Plastikk og pastell. Er så fint atte :-/

Så i dag har vi altså somla, som jo er lov når det er ferie. Å kjøre på måfå fungerer som oftest helt fint, men i dag har vi snirkla oss rundt i Panhandle uten å finne et eneste sted vi har lyst til å bli. Jøsses – strendene er vakre og milelange, men det er plastikk og fine fruer så langt øyet kan se.  Ikke at vi ikke kan holde ut med fine fruer altså, men det var den derre  greia da med å finne dette strandhotellet der livet kan tusle litt sløvt i vei, hippieayei og alt det der, og da passer liksom ikke Martinidrinker og stilletthæler inn, i alle fall ikke i hue mitt.

Noen av USA's vakreste strender ligger nord i Florida, og jeg gir turisthandboka rett i det.

Noen av USA’s vakreste strender ligger nord i Florida, og jeg gir turisthandboka rett i det.

I skrivende stund sitter jeg på – akkurat – et forsloffent hotell i nærheten av Panama City, men ikke fordi det er her vi skal bli i noen dager, nope, faktisk kommer vi til å dra herfra så fort vi har blunda litt og det lysner. Hvis vi får blunda da. Gjestene i Tipibar i underetasjen underholder i overkant. Det er ungsskrik og det hviner fra bilhjul.

Fytti for en stygghet.

Fytti for en stygghet.

Det er kakkerlakkene på veggene i gangen og jeg funderer på om vi kanskje bør fryse bagasjen når vi kommer hjem.

Noen skikkelig crackhorer svirrer rundt, så steine at dem knapt ser opp ned på noe som helst, og naboen som kjørte for å hente pizza til unga (riktig, de som skreik) var så møkkings full at han knapt greide å rygge ut fra parkeringsplassen. Hvordan jeg vet at han skulle hente pizza? Jeg tenkte det var greit å følge med da, i tilfelle han ikke kom tilbake, men det gjorde ha, med fire pizzaesker, og unga skriker ikke lenger, så det er da enda noe. Jadda.

Jeg gikk meg over sjø og land, der møtte jeg en ... tralala ... stolpeland, i stolpeland, i stolpeland ...

Jeg gikk meg over sjø og land, der møtte jeg en … tralala … stolpeland, i stolpeland, i stolpeland …

Og forresten har Prøis jaggumeg kjøpt seg fiskenett. Stans, brølte han et par timer etter bryggebesøket, og dermed dundra han inn i en fritidsbutikk og kom ut igjen med fiskenett, med søkker! Jeg antar derfor at kofferten hans nå har passert 20 kilo. Jeg har kjøpt meg solbriller da, til hele 16 dollar, men har ennå ikke greid å skaffe meg hatt.

Prøis på stranda, FØR han bestemte seg for å gå inn i rekenæringa.

Prøis på stranda, FØR han bestemte seg for å gå inn i rekenæringa.

 

 

Så om noen ser noen gjøre sånn i Drammensfjorden fremover, så vet dere hvem det er.

Så om noen ser noen gjøre sånn i Drammensfjorden fremover, så vet dere hvem det er.

Visst er det fint her, men jeg finner ikke hippiemotellet mitt ... #¤¤%

Visst er det fint her, men jeg finner ikke hippiemotellet mitt … #¤¤%

Annonser

Legg inn en kommentar