Som om jeg ikke har nok å holde på med …

… som om ikke alle har det? Som om ikke alle føler seg utilstrekkelig iblant ovenfor alt en burde, skulle, ville eller kunne ha gjort. Prioritering? Selvsagt! En rekker ikke alt en vil, men jeg velger hva jeg vil rekke, og i kveld stiller jeg på nominasjonsmøtet i Svelvik Venstre. En stemme i hodet mitt holder det gående med gnål om at dette slett ikke er det lureste akkurat nå, men jeg satser optimistisk nok på at riktig mange på møtet vil sloss om en plass på lista. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å iføre meg blybelte for å sikre at jeg kunne subbe rundt på bunnen. I går sa en venninne til meg: Er du egentlig klar over hvordan det fungerer? Jeg måtte pinlig innrømme at det visste jeg faktisk ikke, men jeg har selvsagt tenkt å sette meg inn i det, og i en alder av 46 er det kanskje på tide at jeg gjør det, og at jeg ikke bare holdningsløst overlater det til de som allerede bruker tid og energi på å skape et bedre samfunn. Jo, jeg kjenner at jeg allerede er litt i slaget. Ok, kanskje jeg skal legge igjen noen pund med bly hjemme og stille med helt åpent sinn …

Annonser

Legg inn en kommentar