Pepra med mine verste fiender …

Dag 7 EPOS-tokt Nå, Lofthus, Herand og Varaldsøy.

Kult navn; Nå!

Kult navn; Nå!

Lofthus. Trur eg. Fordiatte nå er det svarte natta, og vi har hatt fire stopp og jeg har gått fullstendig i surr med hva som er hvor.

Lofthus. Trur eg. Fordiatte nå er det svarte natta, og vi har hatt fire stopp og jeg har gått fullstendig i surr med hva som er hvor.

 

 

 

 

 

 

På Nå og Lofthus er det skole og barnehageforestillinger, fullt hus, dvs båt, og bare moro.

Etter Lofthus er det stopp i Utne, der bibliotekar Tomas forlater EPOS.

Dette er i alle fall UTNE, for det står det på huset. Sorry ass. Føler meg helt bortreist!

Dette er i alle fall UTNE, for det står det på huset. Sorry ass. Føler meg helt bortreist!

 

Og da var vi kommet til Herand. Beklager at kveldens blogginnlegg ikke er av de mest inspirerende.

Og da var vi kommet til Herand. Beklager at kveldens blogginnlegg ikke er av de mest inspirerende.

Bibliotekar Nina kommer på i Herand, som for øvrig er et nydelig sted med båtbyggermuseum og idyllisk bryggebebyggelse.

På Herand kommer det ikke så mange, og de som kommer er egentlig litt for små. Det blir derfor en krympet og tilpasset versjon, før turen går videre til Varaldsøy, der publikummet består utelukkende av hypre smågutter, noe som gjør at det blir en fantastisk morsom seanse.

På vei til Varaldsøy, dagens siste stoppested for forestilling og utlån.

På vei til Varaldsøy, dagens siste stoppested for forestilling og utlån.

Mellom forestillingene i dag har jeg holdt stand i bjørnehula mi og skrevet manus til sommerens Piratforestilling. Jeg sitter i køya og skriver, ikke akkurat å foretrekke, men ved å strekke på beina både titt og ofte, så går det. Strekk på beina = fylle kaffekoppen og tusle opp på soldekk, eller når jeg f.eks blir ropt inn til lunsj eller svele som Monica har diska opp med i dag! Nam!

Skal ikke akkurat påstå at jeg hopper og spretter i vill vigør da EPOS går fra Varaldsøy og mot morgendagens første stopp; Onarheim. Slakt – er ordet.

Anløp Onarheim sen kveld får jeg et blaff av panikk da jeg ser at kaia er pepra med mine verste fiender; BILDEKK. Men nå en time senere, har det fremdeles ikke kommet en gnikk eller gnukk fra dem, så jeg har derfor håp for en god natts søvn. Jeg faller antagelig i koma, uansett etter den dagen her.

 

Denne dagen har vært laaang.

Denne dagen har vært laaang.

Driftige Hardanger med frukthager. Vi er i Sørfjorden.

Driftige Hardanger med frukthager. Vi er i Sørfjorden.

Så blått er det. Ikke redigert.

Så blått er det. Ikke redigert.

Og ENDELIG var det kvelden! God natt :-)

Og ENDELIG var det kvelden! God natt 🙂

Annonser

Legg inn en kommentar