Mosegrodd og romantisk!

DAG 6 på EPOS

Har ikke så himla mye å melde i dag. Vi er i Vik kommune og besøker Framfjorden og Farnes.

Kaja i Framfjorden. Bygda ligger lenger til venstre enn bildet rekker. Nærbutikk med egen hjemmestrikka avdeling. 20 km til Vik.

Mye folk om bord, mye utlån, morsomme forestillinger; slik det blir når det er skoler og barnehager om bord fordi skravla da går lettere på publikum  og det er aller morsomst når publikum deltar. Framfjorden får første plass for publikumsdeltagelse. En suveren gjeng.

Stopp to i dag er Farnes. Fjorden er breiere og fjella henger ikke like tett over hodet på en. Befriende vakkert og åpent i forhold til forrige stoppested.

Vakre Farnes. Her kunne romantikeren Pål Prøis bodd.

Jeg har rundet A på mitt lille prosjekt om å sende alle facevenner en hyggelig hilsen. Skjønner egentlig ikke helt systemet på hvorfor noen ikke dukker opp på A når fornavnet begynner på A, som om noen er lagra på fornavn, mens er det på etternavn (?) Samma det.

Hva annet har skjedd i dag? Ikke en dritt! Min kjære ringte (Pål – hvis noen lurte), strålende blid. Jeg har bedt dem hjemme vær så snill ikke å ringe meg når de er i dårlig humør. Lite jeg får gjort liksom, når jeg er her jeg er. Så de får ordne opp innenfor husets fire vegger, og la meg seile i blåøyd uvitenhet.

Gikk av båten i Farnes og tulla rundt og fant blant annen denne kule muren Greit – den er nok ikke middelaldersk og antagelig har det kanskje vært en helt vanlig låve, men kul var den uansett.

Har hang-ups på alt som er gammelt og mosegrodd. Mur i Farnes.

Nå seiler vi videre. Kjære Gud i himmelen, la oss ligge et sted i natt der det er BÅDE TV-forhold OG internett!

Deilig å sitte på dekk når EPOS tusler videre til neste stoppested, og det er nok å se på. Folk har bosatt seg på de mest utrolige steder, høyest oppe, lengst innerst, fossefall og tinger.

Annonser

En kommentar om “Mosegrodd og romantisk!

Legg inn en kommentar