Flodhestfeeling, men legga er i alle fall nybarbert.

Tuva og jeg er innstallert i Bergen for gullruteshow. Forbindelser er nominert og jeg juger om jeg sier at jeg ikke er spent på morgendagen.

Tuva og meg på tur til Bergen.

Tuva og meg på tur til Bergen.

 

Kofferten ble pakka i går, og tre kjoler har jeg med . Den ene er egentlig for trang. Den andre kan jeg kun bruke om jeg går til anskaffelse av en extreme holdin, og den tredje er en kjedelig sak, som til nød går an. Til nød!

Jeg var derfor klokkeklar i min besluttelse om at dagen i dag skulle brukes til å kjøpe ny kjole, og Bergen skulle ha nok av fristende muligheter, fikk vi høre, men etter å ha tråla byen med påfølgende gnagsår, konkluderte jeg med at kule butikker i Bergen ikke fører større størrelser enn size 12/str 40, og der er ikke jeg – for å si det sånn. Noe av det første jeg oppdaga i dag, var nemlig at vinteren har putta på meg en kjolestørrelse pluss!

Etter å ha pressa meg inn i utallige kreasjoner i diverse prøverom, kunne jeg bare konkludere med at det jeg så i speilet minna mer om en flodhest enn om noe som snart skulle ut på rød løper.

I panikk var jeg nær ved å kjøpe en stk kjole, like kjedelig som den jeg har i kofferten og som til nød kan brukes, og det kun fordi jeg endelig fant noe som passa. Tuvas velmenende trøst om at mye kunne gjøres med et par lekre sko til (det er bare det at jeg ikke klarer å gå på høye hæler) var dråpen som nærmest førte til anskaffelsen.

Etter fire timers butikkgange, sårbeint og med begynnende hodepine, beslutta mor og datter å trekke inn årene og heller gjøre et nytt tappert forsøk den kommende dag.  Tilbake på hotellet, gikk jeg nærmet i koma av utmattelse og halvsov meg gjennom Idol før Tuva fikk rista liv i meg.

Håret har fått fresk farge, men jeg er fremdeles kjoleløs ...

Håret har fått fresk farge, men jeg er fremdeles kjoleløs …

Nå er håret farga og legga nybarbert. Det skal det iallefall ikke stå på.

I morra fortsetter vi jakten.

Kjære Bergen. Kan du vær så snill å lede meg til en butikk der jeg kan finne noe snuppent å ikle min formfulle kropp? Og når jeg kommer hjem på mandag, lover jeg å kjøpe nye batterier til den nedstøvete badevekta.

 

 

Annonser

En kommentar om “Flodhestfeeling, men legga er i alle fall nybarbert.

  1. Artig innlegg, Christin! Jeg kjenner meg igjen, det er helt fryktelig å handle klær når man ikke ser ut i måneskinn i noe av det som finnes i passende størrelse.

Legg inn en kommentar