1/3 unnagjort

DAG 7 på EPOS

Brygga i Leikanger der vi har sovet i natt

Fendergnukk har holdt meg våken natta gjennom og jeg må derfor sparke meg litt ekstra i leggen for å få opp motivasjonen da 60 1. og 2. klassinger fra Hermansverk inntar EPOS tidlig på morran. Med så mye folk, er det fullt om bord. En time senere er det barnehagene sin tur.

Gamle ærverdige Leikanger fjordhotell. Veldig vakkert fra denne sida, ikke fullt så skjønt med påbygget betongkoloss fra 80-tallet, på den andre siden.

Kokken serverer vafler til lunsj og deretter krabber jeg ned i køya mi. Det gnukker ikke lenger fra plastfendere, det bare duver behagelig, og rett før jeg er på nippet til å sovne ringer en ekstatisk Pål Prøis som har det helt fint uten meg. Han har lært seg facebook, men innrømmer ikke at det er morsomt, men jeg har da sett bildene han lagt ut; av frokosttallerken sin.

Klokka 15 setter vi kurs for Undredal og Bakka. Fjorden blir trangere, fjella enda brattere og jeg frykter for internettforbindelsen og derfor postes dag 7 allerede nå.

Nå er vi virkelig på vei inn i indre Sogn …

Dette blir en lang dag, de første besøkende entret bokbåten 0 9.30, de siste vil forlate oss 20.30, og med dag 7 over, er 1/3 av turen unnagjort, dvs jeg skal jo videre til Hordaland og ny runde der, men det tenker jeg ikke på nå. Sogn og Fjordane i mitt hjerte. Det er SÅ vakkert!

Annonser

Legg inn en kommentar